nieuws

Gegaarde kipstukjes op spies

Horeca

Een nieuw product van Friki is de Kip Spies 100 gram in de smaken naturel en cajun. Deze introductie volgt op het succes van Brochette Cajun Style 140 gram. De Kip Spiesen van malse kipfilet zijn op een houten stok gestoken. Naturel is licht gekruid met een fijne smaak. Cajun heeft een pittige kruidenmelange en […]

Een nieuw product van Friki is de Kip Spies 100 gram in de smaken naturel en cajun.
Deze introductie volgt op het succes van Brochette Cajun Style 140 gram. De Kip Spiesen van malse kipfilet zijn op een houten stok gestoken. Naturel is licht gekruid met een fijne smaak. Cajun heeft een pittige kruidenmelange en dito smaak. De spiesen zijn gegaard en veilig en snel te bereiden op de bakplaat, grill, oven of de convectomaat. De spies is geschikt voor een menugerecht en als tussendoortje.
De Kip Spiesen zijn los ingevroren en verpakt in een doos met een inhoud van 15 x 100 gram.

Informatie: Plusfood, Oosterwolde, tel. (0516) 56 67 00.

Reageer op dit artikel