nieuws

Gegevens KHN-leden op www.holland.com

Horeca

Koninklijk Horeca Nederland (KHN) en de nieuwe koepelorganisatie voor toeristisch Nederland, TRN, gaan nauw samenwerken op het terrein van internet. Daartoe hebben TRN-baas Hans van Driem en KHN-voorman Jeu Claes een contract afgesloten.

Concreet betekent de overeenkomst dat gegevens van KHN-leden automatisch worden opgenomen in de databank van TRN. De informatie is ook toegankelijk op de websites www.holland.com en www.lekkerweg.nl. Volgens een woordvoerder wordt het aanbod op de sites op het gebied van de horeca zo aanzienlijk verbeterd. KHN-leden krijgen op hun beurt in één klap wereldwijde aandacht voor hun product.De sites van TRN worden druk bezocht. Inmiddels zijn 2 miljoen bezoekers geregistreerd, samen goed voor 21 miljoen zogeheten pageviews. Afgelopen juli werd een recordaantal van 4,3 miljoen pageviews behaald. Het aantal kamers dat via de website wordt geboekt groeit in ijltempo.

Reageer op dit artikel