nieuws

Gehaktbal in vier varianten

Horeca

Speciaal voor horecabedrijven introduceert Q-linaire de Galabal. Een rond gebraden gehaktbal, verkrijgbaar in vier varianten; rond, ovaal, met of zonder jus, rundvlees of half om half. Een gehaktbal met veel mogelijkheden voor in het (eet)café of restaurant. Want de gehaktbal is zowel voor de lunch, als snack tussendoor, maar ook in een dinergerecht goed te […]

Gehaktbal in vier varianten

Speciaal voor horecabedrijven introduceert Q-linaire de Galabal. Een rond gebraden gehaktbal, verkrijgbaar in vier varianten; rond, ovaal, met of zonder jus, rundvlees of half om half. Een gehaktbal met veel mogelijkheden voor in het (eet)café of restaurant. Want de gehaktbal is zowel voor de lunch, als snack tussendoor, maar ook in een dinergerecht goed te combineren. De gehaktbal is leverbaar in 80 gram, 100 gram en 125 gram.

Om de Galabal onder de aandacht te brengen, biedt Q-linaire diverse items aan. Daarnaast bieden zij de mogelijkheid promotiemateriaal te ontwikkelen, afgestemd op de horecaonderneming.

Informatie: Q-linaire Service Office, Best, tel. (0499) 36 62 12 of www.q-linaire.nl.

Speciaal voor horecabedrijven introduceert Q-linaire de Galabal. Een rond gebraden gehaktbal, verkrijgbaar in vier varianten; rond, ovaal, met of zonder jus, rundvlees of half om half. Een gehaktbal met veel mogelijkheden voor in het (eet)café of restaurant. Want de gehaktbal is zowel voor de lunch, als snack tussendoor, maar ook in een dinergerecht goed te combineren. De gehaktbal is leverbaar in 80 gram, 100 gram en 125 gram.

Om de Galabal onder de aandacht te brengen, biedt Q-linaire diverse items aan. Daarnaast bieden zij de mogelijkheid promotiemateriaal te ontwikkelen, afgestemd op de horecaonderneming.

Informatie: Q-linaire Service Office, Best, tel. (0499) 36 62 12 of www.q-linaire.nl.

Reageer op dit artikel