nieuws

Gevarieerd aanbod acties en deelnemers Feast for Peace

Horeca

De lijst van deelnemers aan het horeca-liefdadigheidsproject ‘Feast for Peace’ wordt alsmaar langer. Steeds meer horecabedrijven hangen vrijdag 8 oktober de witte vlag uit, als teken van deelname aan het project van War Child. Deelnemende bedrijven schenken op die dag een deel van de omzet aan War Child.

Gevarieerd aanbod acties en deelnemers Feast for Peace

Zowel bekend als minder bekende personen uit de horeca en daarbuiten zetten zich vrijdag in. Zo kookt Pascal Jalhaij in Restaurant van Harte in de Amsterdamse Jordaan en serveren Adam Curry en Ruud de Wild bij restaurant Op weg naar Zee in Nijkerk. Ook de vereniging van Erkende Pannenkoekenrestaurants neemt deel aan het project.

Horecaondernemers die nog willen deelnemen, kunnen zich via www.feastforpeace.nl aanmelden.

Reageer op dit artikel