nieuws

Gewonden bij steekpartij horecazaak

Horeca

Tijdens een steekpartij in horecabedrijf De Oude Vest in Breda zijn dinsdagochtend vroeg twee mensen gewond geraakt. Dit meldde een woordvoerder van de politie.

Gewonden bij steekpartij horecazaak

Het incident gebeurde rond 0.45 uur. Het is nog onduidelijk hoe ernstig de verwondingen van beide slachtoffers zijn. Ook de aanleiding van de steekpartij is nog onbekend. De politie heeft vier mensen aangehouden.

Een uitgebreid sporenonderzoek binnen en buiten het horecabedrijf moet meer duidelijkheid scheppen over het steekincident.

Een van de gewonden, een 32-jarige Bredanaar, ligt op de intensieve zorg maar verkeert niet in levensgevaar. De ander, een 27-jarige plaatsgenoot, raakte lichtgewond. Drie van de verdachten (23, 24 en 44 jaar) komen uit Breda, van de vierde verdachte (23) is de woonplaats nog onbekend.

Reageer op dit artikel