nieuws

Gezichtsmassage op hotelkamer bij Pulitzer

Horeca

Hotel Pulitzer is gestart met het aanbieden van beautybehandelingen in de hotelkamers. Gasten van het Amsterdamse hotel kunnen met dit zogeheten Inroom Spa een manicure of een gezichtsmassage laten plaatsvinden in hun eigen hotelkamer.

Dat heeft Pulitzer bekendgemaakt. Het Amsterdamse vijfsterrenhotel noemt het nieuwe concept een aanvulling op het bestaand Pulitzers Gym. Het is bedoeld voor zowel de business als de leisure traveller. Het hotelbedrijf werkt hiervoor nauw samen met Amsterdamse bedrijf Soap Treatment Store.

Hotel Pulitzer ligt in het historische centrum van Amsterdam, tussen de Prinsengracht en de Keizersgracht. Het hotel bestaat uit authentieke 17de en 18de eeuwse grachtenpanden. Deze panden zijn met elkaar verbonden. Het hotel beschikt over 230 kamers, tien zalen en een café-restaurant voor ontbijt, lunch en diner.

Reageer op dit artikel