nieuws

Gezond

Horeca

Gnar Juice is 100 procent puur granaatappelsap zonder enige toevoeging en met een hoog gehalte aan anti-oxidanten. Het wordt gemaakt van granaatappels uit Centraal Turkije en zit in flesjes van 25 cl. Ondernemer Michael Ehrlich ziet volop kansen in de horeca voor dit donkerrode drankje.

Gezond

Als terrasdrankje, op de lunchkaart of als vervanger van wijn. Koud geserveerd smaakt Gnar het lekkerst. Bovendien mixt het goed met wodka, martini en whisky.

In de Verenigde Staten en Engeland wordt granaatappelsap als health shot gepositioneerd en is daar al een paar jaar een hit. Inmiddels is Gnar Juice verkrijgbaar bij een reeks groothandels, waaronder Sligro, Kweker, Gepu, Zegro en de TopClass Group. In het tweede kwartaal van 2009 komen er twee varianten bij: granaatappelsap met cranberry- en met blauwe bosbessmaak.

GreenHub Imports, Amsterdam. Tel. (020) 615 26 32. www.gnar.nl.

Reageer op dit artikel