nieuws

Golden Tulip Hospitality neemt exploitatie Golden Tulip Winterswijk over

Horeca

Golden Tulip Hospitality heeft overeenstemming bereikt met eigenaar Roel Hilbink om de exploitatie van het Golden Tulip Winterswijk per 1 april over te nemen. De Westermeijer Groep verwerft het vastgoed.

Het Golden Tulip Winterswijk, voorheen Golden Tulip De Frerikshof geheten, is al sinds 1999 verbonden met Golden Tulip via een franchiseovereenkomst. Dit ‘superior first class’ hotel, gelegen aan de rand van Winterswijk, biedt zakelijke en vrijetijds gasten 66 volledige uitgeruste hotelkamers, moderne conferentie en banquetingfaciliteiten, met een capaciteit van 250 personen, een fitness en sportfaciliteiten voor jong en oud. Tevens beschikt het hotel over een restaurant en een informele brasserie.

Roel Hilbink, voormalig eigenaar van het Golden Tulip Winterswijk antwoord: ‘Na een levenslange carrière in de hotellerie is het voor mijn vrouw en mij tijd om ons wat meer te richten op ons privéleven. We hebben het hotel altijd willen verkopen aan een groep, die continuiteit aan de gastvrijheidssector in de regio en aan het personeel zal geven. Wij zijn zeer verheugd dat juist Golden Tulip, onze bestaande partner, die positie heeft ingenomen.’ Roel Hilbink is 25 jaar werkzaam geweest in het bedrijf, waarvan de laatste tien jaar als directeur en groot aandeelhouder van het hotel.

Reageer op dit artikel