nieuws

Golden Tulip wil CitizenM achterna

Horeca

Golden Tulip denkt serieus na over het opzetten van een hotelformule à la CitizenM. Dat verklapt topman Hans Kennedie in de Misset Horeca Top-100.

Golden Tulip wil CitizenM achterna

Kennedie wil er nog niet veel over kwijt. Alleen dat Golden Tulip denkt aan een stuk of vijftig vestigingen in grote Europese steden van een limited service hotelformule à la CitizenM.

Verder rolt Golden Tulip dit jaar haar eetconcept Branche verder uit. Branche moet in achttien Nederlandse hotels komen. Momenteel staat de teller nog op twee. Ook is er nog een grillrestaurantconcept in de smaak, speciaal voor Royal Tulip.

Golden Tulip behaalde in 2007 een jaaromzet van 350 miljoen euro. Dat is twintig miljoen euro meer dan in 2006. Het hospitalitybedrijf bezet de derde positie in de Misset Horeca Top-100, de ranglijst met grootste horecabedrijven en -merken.

Reageer op dit artikel