nieuws

Golden Tulip Winterswijk verkocht

Horeca

Hotelier Roel Hilbink heeft Golden Tulip Winterswijk verkocht aan de Westermeijer Groep. De nieuwe eigenaar van het vastgoed, de Westermeijer Groep, is een exploitatiecontract overeengekomen met Golden Tulip.

Golden Tulip Winterswijk verkocht

Dat meldt Golden Tulip Hospitality, het moederbedrijf van het merk Golden Tulip. Hilbink wil zich na 25 jaar meer richten op zijn privéleven. ‘We hebben het hotel altijd willen verkopen aan een groep die continuïteit aan het personeel zal geven. Wij zijn verheugd dat juist Golden Tulip, onze bestaande partner, die positie heeft ingenomen’, aldus Hilbink.

Golden Tulip Winterswijk is gelegen aan de rand van Winterswijk naast het lokale Freriks museum. Het bedrijf telt 66 hotelmakers, moderne conferentie en banquetingfaciliteiten voor 250 personen en een restaurant.

Ceo Hans Kennedie van Golden Tulip Hospitality zegt trots te zijn op de nieuwe aanwinst. ‘Het Golden Tulip Winsterswijk is het negende hotel dat wij exploiteren in Nederland. Ik ben vol vertrouwen dat met de implementatie van onze managementformule, het hotel hoog in de hotellerie in de Achterhoek zal blijven positioneren’, aldus Kennedy.

Directeur Johan Westermeijer van de Westermeijer Groep is blij met de tweede overeenkomst met Golden Tulip. Westermeijer: ‘In de huidige tijd is er grote behoefte aan rationalisatie van hotelexploitaties. Met de sterke positie van het Golden Tulip merk, voel ik dat deze acquisitie in goede handen zijn en positieve bijdragen zal leveren, die de waarde van mijn onroerend goed zullen doen stijgen’.

Reageer op dit artikel