nieuws

Gratis bier in hotels op Mallorca

Horeca

Reisorganisator TUI biedt Duitse gasten hotels aan waar ze onbeperkt bier kunnen drinken. Consumenten kunnen volgend jaar voor 559 euro al een weekje Mallorca boeken, inclusief gratis drank.

Gratis bier in hotels op Mallorca

Dat meldt Zibb.nl. De oosterburen zijn de hoge horecaprijzen op het Spaanse feesteiland meer dan beu. Met het aanbod van TUI is deze hindernis in één klap genomen. De enige beperking voor het aanbod is een verplicht verblijf in één van de twee geselecteerde hotels.

De drank is overigens niet de gehele dag kosteloos. Het aanbod geldt van elf uur ’s morgens tot vier uur in de middag en van half negen tot elf uur ’s avonds. Om de gratis drinkers te herkennen, krijgen ze in de bar een gekleurd plastic armbandje.

Het is niet de eerste keer dat populaire vakantieoorden stunten met bijzondere aanbiedingen. Vorige maand lanceerden diverse reisorganisaties ‘Rusland-vrije’ vakanties aan in Turkije. Daar storen steeds meer toeristen zich aan de luidruchtige en brutale vakantiegangers in de drukke vakantieplaatsen aan de zonnige Turkse kust.

Reageer op dit artikel