nieuws

Groei Pizza Hut in China zet door

Horeca

De groei van Pizza Hut in China gaat onverminderd door. Afgelopen week opende de pizzaketen drie vestigingen in Tianjin, een miljoenenstad in het noorden van het land. Het totaal aantal vestigingen van Pizza Hut loopt hiermee flink op.

De teller staat inmiddels op 160 zaken, verdeeld over ruim veertig steden. Een aantal waarmee regiomanager Chen Wenshan van Pizza Hut tevreden is. ‘We blijven altijd luisteren naar de vraag van onze consumenten. Daarom zoeken we continue naar goede locaties om vestigingen te openen.’

Sinds een paar jaar is fastfood enorm in trek bij de Chinezen. Vooral jonge Chinezen bezoeken met grote regelmaat buitenlandse fastfoodzaken. Naast Pizza Hut groeit ook het aantal vestigingen van Kentucky Fried Chicken en McDonald’s aanzienlijk.

Reageer op dit artikel