nieuws

Grote brand in cafetaria in Winschoten

Horeca

In het centrum van Winschoten heeft dinsdag een korte maar hevige brand gewoed. De brand brak dinsdagochtend even voor twaalf uur uit in een cafetaria.

Vier brandweerkorpsen uit de regio waren in ijltempo ter plaatse en bestreden het vuur met groot materieel. Even voor een uur werd het sein brand meester gegeven. De brandweer was bang dat het vuur zou overslaan naar belendende percelen, maar dit kon worden voorkomen.

Het cafetaria is volledig uitgebrand. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

Vier brandweerkorpsen uit de regio waren in ijltempo ter plaatse en bestreden het vuur met groot materieel. Even voor een uur werd het sein brand meester gegeven. De brandweer was bang dat het vuur zou overslaan naar belendende percelen, maar dit kon worden voorkomen.

Het cafetaria is volledig uitgebrand. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

Reageer op dit artikel