nieuws

Gulpener pakt milieuprijs

Horeca

Gulpener Bierbrouwerij krijgt de Euregio Milieuprijs. Dit omdat de bierbrouwerij al haar bieren volgens het milieukeurmerk brouwt en hierbij uitsluitend grondstoffen uit de eigen Limburgse bodem gebruikt. Dat heeft de Akense stichting Kathy Beys bekend gemaakt.

Gulpener pakt milieuprijs

Deze stichting reikt de prijs sinds tien jaar uit aan instanties die zich inzetten voor betere leefomstandigheden en een beter milieu. Het bedrijf in Gulpen krijgt de prijs ook, omdat de brouwerij verankerd is in de regio, boeren steunt en zich inzet voor mens, natuur en milieu, aldus de stichting.

Gulpener doet mee aan het project Economie Light van Natuur en Milieu waarin samen met bedrijven wordt gewerkt aan een duurzamere economie, vooral via energie- en grondstoffenbesparing.

Reageer op dit artikel