nieuws

Haagse horecamagnaat zet bedrijven in etalage

Horeca

De Haagse horecamagnaat Paul Mulder doet een flink aantal van zijn zaken in de verkoop. Mulder wil zijn imperium flink afbouwen. Hij denkt er aan om nog met een paar horecabedrijven door te gaan.

Haagse horecamagnaat zet bedrijven in etalage

De 48-jarige Mulder is onder meer bekend van de bedrijven Buddha Bar, Haagsche Lounge en Juliana’s. Momenteel is hij bezig met twee nieuwe zaken: restaurant Bali in Scheveningen en een restaurant annex discotheek in Den Haag. Als die zaken af zijn, bezit Mulder totaal elf horecabedrijven.

‘Dat is gewoon te veel’, aldus Mulder in de Haagsche Courant. .’Ik wil uiteindelijk zo’n vier zaken overhouden.’ Welke bedrijven Mulder van de hand doet, is niet bekend. Ook is niet bekend binnen welk termijn de verkopen gerealiseerd moeten zijn.

Reageer op dit artikel