nieuws

Hampshire Hospitality & Leisure sluit zich aan bij Partner Hotels Europa

Horeca

Hampshire Hospitality & Leisure heeft zich aangesloten bij Partner Hotels Europe, een samenwerkingsverband van onafhankelijke hotelgroepen in Europa. Deze coöperatie biedt de gasten van Hampshire Hospitality & Leisure een betrouwbaar netwerk van meer dan 450 Europese, particulier gerunde hotels. Partner Hotels Europe en de zes aangesloten hotelgroepen streven naar synergie tussen de hotels en willen een voorbeeldfunctie vervullen van een goede internationale, zakelijkesamenwerking.

Het concept van Partner Hotels Europe is erop gericht Europese Hampshire-gastendezelfde voorzieningen aan te bieden als in hun vertrouwde Hampshire hotel.Ook zou dit Europese teamwork grote voordelen opleveren voor de aangesloten hotels. Janneke Nijenhuis, commercieel directeur van Hampshire Hospitality & Leisure: “We hebben ons originele concept uitgebreid naar een Europees platform. Hoge marketingkosten – zoalsinternationale representatiekosten, brochures en internetplatforms – zijn betaalbaar wanneerdeze ondersteund worden door 450 partners.”

Partner Hotels Europe bestaat uit zes hotelgroepen in zeven Europese landen: Danske Kroer & Hoteller in Denemarken (86 hotels and Inns), Hampshire Hospitality & Leisure in Nederland, België en het westen van Duitsland (37 hotels), Charme & Relax Hotels in Italië (153 aangesloten ‘superiour class’-hotels), Euro Hotels in Noorwegen (29 hotels, zowel in de stad als landelijk), Idyll Hotels in Zwitserland (15 landelijke hotels op een ecologisch verantwoorde basis) en Ring Hotels in Duitsland (176 hotels).

Reageer op dit artikel