nieuws

Hampshire moet naamsbekendheid Mooi Veluwe verbeteren

Horeca

Hotel-restaurant Mooi Veluwe in Putten sluit zich aan bij hotelketen Hampshire. De nieuwe naam van het hotel tussen Putten en Garderen is Hampshire Inn Mooi Veluwe. Kort voor de aansluiting bij de landelijke hotelketen, kreeg het driesterrenbedrijf Mooi Veluwe een nieuwe directeur.

Christa Broekhuizen leidt sinds enkele maanden het horecabedrijf. Het is de start van een nieuwe, bloeiende fase, volgens het persbericht van Hampshire Hospitality & Leisure. Met de aansluiting moet het hotel een betere naamsbekendheid krijgen. ‘Hotel Mooi Veluwe is een bedrijf met veel potentieel, alleen is daar in het verleden weinig mee gedaan’, aldus Broekhuizen.

Het jonge Hampshire Hospitality & Leisure is opgericht in 2001 en telt inmiddels veertig aangesloten bedrijven. De groep kent drie merknamen. A Hampshire Classic Hotels met zeventien hotels voor het topsegment. Hampshire Hotels met veertien hotel voor viersterrenzaken. En negen Hampshire Inns-hotels voor driesterrenhotels.

Reageer op dit artikel