nieuws

Hampshire slaat toe in Zeeland

Horeca

Weer meldt Hampshire een aanwinst. Sinds vorige maand heeft Hotel De Dikke van Dale in Sluis zich aangesloten bij het snel groeiende hotelbedrijf. Met de jongste aanwinst bestaat Hampshire Hospitality & Leisure momenteel uit 36 hotels.

De Dikke van Dale is een karakteristiek, klassiek hotel. Achter de historische façade kent het hotel 64 luxueuze kamers en twee bruidssuites. Alle kamers zijn uitgerust met tv, kluis, minibar, badkamer met ligbad, toilet en haardroger. Daarnaast beschikt het hotel over een restaurant, een bar-brasserie en drie vergaderzalen voor maximaal honderd personen.

Hampshire Hospitality & Leisure is een hotelgroep opgericht in 2001. De groep kent drie merknamen: het topsegment ‘A Hampshire Classic Hotel’, de viersterren ‘Hampshire Hotels’ en de comfortabele driesterren ‘Hampshire Inns’. De Dikke van Dalen valt in de categorie ‘A Hampshire Classic Hotel’.

Reageer op dit artikel