nieuws

Handige chopsticks

Horeca

Bosscher introduceert een tweetal noviteiten voor de horecamarkt. De Easychops zijn een samensmelting van een vork en een mes en chopsticks. Een handige vervanger van de chopsticks bij Chinees- of Japans eten en heel geschikt voor barbecues. De Easychops zijn per stuk verpakt, gemaakt van plastic, afwasbaar en opnieuw te gebruiken. Ze zijn in verschillende […]


Bosscher introduceert een tweetal noviteiten voor de horecamarkt.
De Easychops zijn een samensmelting van een vork en een mes en chopsticks. Een handige vervanger van de chopsticks bij Chinees- of Japans eten en heel geschikt voor barbecues. De Easychops zijn per stuk verpakt, gemaakt van plastic, afwasbaar en opnieuw te gebruiken. Ze zijn in verschillende kleuren te leveren. Ook is het mogelijk om de verpakking van een logo te voorzien.
Voor bedienend personeel is de Easy opener een handige flesopener die makkelijk is mee te nemen. Deze flesopener lijkt op een sleutel en wordt geleverd in een doosje.

Informatie: Bosscher International, Amsterdam, tel. (020) 470 88 05, www.easychops.com of www.customcufflinks.nl.

Reageer op dit artikel