nieuws

Handtekeningenactie voor komst Starbucks

Horeca

Het duurt voor velen blijkbaar te lang voordat Starbucks in ons land zaken opent voor het grote publiek. Op internet is een fan van de Amerikaanse koffieketen een handtekeningenactie gestart om kenbaar te maken dat zaken van Starbucks gewenst zijn in ons land.

Handtekeningenactie voor komst Starbucks

Op de website http://www.petitiononline.com/strbcknl/petition.html roept Johan Huizinga op een ‘digitale krabbel’ te zetten onder een petitie voor de komst van Starbucks naar Nederland. De petitie luidt: The signer of this petition declares, that he would appreciate it if Starbucks Coffee Company opened stores in The Netherlands as soon as possible.

Op het moment van publicatie van dit artikel (maandagochtend om kwart over negen) stond de teller op 584. Al enkele jaren gaat het gerucht dat Starbucks zaken gaat openen in ons land. Sinds kort heeft het een corner in het Europese hoofdkantoor van Niké in Hilversum. Bij dit verkooppunt kunnen alleen medewerkers van Niké terecht.

Reageer op dit artikel