nieuws

Hartig broodje

Horeca

Laugendeeg vormt de basis voor het nieuwe hartige broodje Laugi van Vandemoortele. Laugi is leverbaar met vier zachte vullingen: tomaten & mozzarella, spinazie & spek, Hawaï en broccoli. Afgebakken ziet hij er bruin, glanzend en knapperig uit. Dit zoutige broodje is goed te serveren bij een salade of een kop soep, maar ook als tussendoortje […]

Hartig broodje

Laugendeeg vormt de basis voor het nieuwe hartige broodje Laugi van Vandemoortele. Laugi is leverbaar met vier zachte vullingen: tomaten & mozzarella, spinazie & spek, Hawaï en broccoli. Afgebakken ziet hij er bruin, glanzend en knapperig uit. Dit zoutige broodje is goed te serveren bij een salade of een kop soep, maar ook als tussendoortje of aperitiefhapje.De broodjes en de vullingen zijn apart verpakt. De ontdooitijd is tien minuten bij kamertemperatuur. De Laugi’s zijn verkrijgbaar in dozen van 5,4 kg ofwel 60 stuks per doos. Ter kennismaking is een mixed box samengesteld, vijftien stuks van alle vier soorten.Nieuw in het ciabatta-assortiment zijn Noce en Olivia. Ciabatta Noce heeft de smaak van walnoten en pistachenoten en Olivia smaakt naar groene olijven. Van beide ciabatta’s, in diepvriesverpakking, zijn twee variaties verkrijgbaar: van 90 gram (per 30 stuks verpakt) en 270 gram (15 stuks).
Voor informatie: Vandemoortele, Roosendaal. Tel. (0165) 52 37 50.

Reageer op dit artikel