nieuws

Hazenbroek nieuwe gm in Thailand

Horeca

Weer is een Nederlandse hotelier aangesteld voor een topfunctie in Azië. De jongste transfer is die van Wouter Hazenbroek. Hazenbroek gaat aan de slag in het zakelijke centrum van de Thaise miljoenenstad Bangkok.

Hazenbroek nieuwe gm in Thailand

Hazenbroek is benoemd tot general manager van het viersterrenhotel Amari Boulevard Hotel aan de drukke boulevard Sukhumvit in de tien miljoen inwoners tellende hoofdstad van Thailand. Het hotel telt 309 kamers.

De Nederlander rapporteer in zijn nieuwe functie aan een andere Nederlander: Rob Rijnders. Rijnders is vice president operations van het 15 hotels tellende Thaise hotelketen Amari.

Wouter Hazenbroek, die afkomstig is van de Bilderberg Hotel Groep, vertrok in 2001 naar Thailand om op projectbasis te werken op het eiland Koh Samui, een van de toeristische eilanden in het zuiden van Thailand. Na afronding van het project werd hij aangesteld als resident manager van het 432 kamers tellende vliegveldhotel Amari in Bangkok.

Het is niet de eerste Nederlandse gm in het buitenland. Enkele anderen Nederlandse gm’s in het buitenland zijn Roeland Vos van Starwood Hotels, Henk Meyknecht van het Omni Saigon Hotel en Thomas van Vliet, Area Director van Novotel Australië & Nieuw-Zeeland.

Reageer op dit artikel