nieuws

Heineken Music Hall bestaat 5 jaar

Horeca

De Heineken Music Hall wil dit feit niet onopgemerkt voorbij laten gaan en groots vieren met al haar trouwe bezoekers. In de Heineken Music Hall zullen in mei 5 evenementen in het teken staan van 5 jaar live muziek! 5LIVE, met als motto “Live has never been the same”. Sinds de Heineken Music Hall 5 jaar geleden haar deuren opende, bezochten jaarlijks meer dan 500.000 bezoekers de muziektempel. Geluid klinkt volgens de kenners nergens zo goed als in de Black Box van de Heineken Music Hall. De Heineken Music Hall is dan ook naar eigen zeggen, veel meer dan vier muren en een dak. Het is voor liefhebbers van live muziek een totaalbeleving!

Het eerste evenement ‘the 5LIVE Anniversary’ vindt plaats op 21 mei 2006 met optredens van Racoon, Krezip, Beef, The Sheer en Kraak & Smaak.Kijk voor meer informatie over kaartverkoopticketservice.nl
22 mei – Live from Buena Vista
De avond zal in het teken staan van Cubaanse klanken. The Havana Lounge is een gezelschap van Cubaanse muzikanten die hun sporen ruimschoots in andere orkesten hebben verdiend, zoals Guilermo ‘Rubalcaba’ Gonzales en zanger Pío Leyva, die bij The Afro-Cuban All Stars zong.
23 mei – AnoukHoe grillig ze soms ook kan zijn, bij het Nederlandse publiek kan deze blonde rockgriet niet meer stuk. Haar oprechtheid in interviews, maar vooral in haar muziek, is een eigenschap die iedereen in haar waardeert. De dubbelplatina bekroning van haar album ‘Hotel New York’, de vier succesvolle Ahoy’ concerten, twee concerten in het Antwerpse Sportpaleis en de bevalling van een gezonde dochter hebben 2005 tot een topjaar gemaakt. En Anouk gaat door: vanaf 28 april ligt de live-dvd ‘Anouk is Alive’ in de winkels en op 23 mei treedt ze op in de Heineken Music Hall.
24 mei – Freek de Jonge and guests & Metropole Orkest
In 2001 spetterde Freek de Jonge tijdens de opening van de Heineken Music Hall met het nummer ‘Er is leven na de dood’. Het 5-jarig bestaan zou dan ook niet compleet zijn zonder hem. Vanwege de speciale band, die de Heineken Music Hall met Freek de Jonge heeft, zal hij nog éénmaal samen met het Metropole Orkest, Parlando opvoeren.
26 mei – Ferry Corsten
Op vrijdagavond 26 mei 2006 zal de veel geprezen Nederlandse producer / DJ Ferry Corsten zijn nieuwe album getiteld ‘L.E.F.’ lanceren in de Heineken Music Hall. Op deze avond zal het Nederlandse publiek als eerste ter wereld de L.E.F.-sound volledig kunnen ervaren. 5Live wordt gepast afgesloten met de release party van het album L.E.F.Voor meer informatie over 5Live en kaartverkoop, ga naar heineken-music-hall.nl

Reageer op dit artikel