nieuws

Het Paleis de honderdste

Horeca

Restaurant Het Paleis in Alkmaar is uitgeroepen tot honderdste ANWB Ledentip Restaurant. De oorkonde werd onlangs uitgereikt.

Hoofddirecteur Guido van Woerkom arriveerde in het centrum van Alkmaar op een antieke Wegenwachtmotor met zijspan. Burgemeester Van Rossen van de kaasstad was eveneens bij de happening aanwezig en deinsde er niet voor terug om ook even op het gele gevaarte plaats te nemen.
De ANWB startte vorig jaar met de Ledentip Restaurants. Een ANWB Ledentip Restaurant blinkt uit door een goede keuken, vriendelijke bediening en sfeer, goede hygiëne en een aantrekkelijke prijs. Verder liggen de restaurants in de buurt van een toeristische/recreatieve attractie of interessante plaats en zijn ze herkenbaar aan de jaarsticker bij de ingang.
Sinds de start van het project hebben ANWB-leden een groot aantal restaurants voorgedragen. Uiteindelijk heeft dit geleid tot een aantal van honderd ANWB Ledentip Restaurants, verspreid over heel Nederland.

Reageer op dit artikel