nieuws

Hilfiger opent tien winkels Nederland

Horeca

AMSTERDAM – Tommy Hilfiger opent de komende vijf jaar tien eigen jeanswinkels in Nederland. Daarnaast neemt het Amerikaanse modemerk ook de uitbreiding van de sportswear winkels voor mannen en vrouwen opnieuw ter hand.

Hilfiger opent tien winkels Nederland

Dat meldt het modevakblad Textilia. De ombouw van de kinderwinkel in de PC Hooftstraat in Amsterdam naar een Hilfiger Denim store betekende het startschot voor deze operatie. Daarmee haakt het merk in op de trend waarbij steeds meer merken met monobrandstores komen.

Hilfiger wordt op dit moment vooral door winkeliers en winkelketens verkocht. De sportswearshops komen in de top tien van grootste Nederlandse steden. De winkels in Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Maastricht en Rotterdam.

Reageer op dit artikel