nieuws

Hilton Hotels opent vijfsterren hotel in Den Haag centrum

Horeca

Het Amerikaanse bedrijf Hilton Hotels Corporation opent een vijfsterrenhotel in het centrum van Den Haag. Volgend jaar begint de bouw van het 50 miljoen euro kostende hotel, dat in de zomer van 2008 open moet gaan.

Dat heeft wethouder Bruins dinsdag gezegd. Het hotel wordt gevestigd in een oud kantoor van de PTT (nu KPN) op de hoek van de Mauritskade en de Zeestraat, vlakbij het Noordeinde. ‘Ik ben hier bepaald gelukkig mee’, zei Bruins. ‘Dit hotel is een echte aanwinst voor de stad.’ Naast de vestiging van Hilton komt ook nog een nieuw, zeer luxe sportcentrum, op de plaats van het oude Ceasar Sport. De bouw van dit centrum gaat 20 miljoen euro kosten en omvat ook de aanleg van een parkeergarage met tweehonderd plaatsen.

Reageer op dit artikel