nieuws

Hoge capaciteit handendrogingen

Horeca

Nieuw in de dispenserlijn Ripple van Kimberly-Clark is de Ripple Controlomatic dispenser. Bedoeld voor hotels en restaurants die belang hechten aan de inrichting en sfeer van toiletruimten. Het Ripple Controlomatic Rolhanddoeksysteem heeft in combinatie met de bijpassende handdoekrollen tot 415 handendrogingen per rol. ‘Verbruikskosten zijn hierdoor lager, omdat er minder vaak wisseling van rollen nodig […]

Nieuw in de dispenserlijn Ripple van Kimberly-Clark is de Ripple Controlomatic dispenser. Bedoeld voor hotels en restaurants die belang hechten aan de inrichting en sfeer van toiletruimten. Het Ripple Controlomatic Rolhanddoeksysteem heeft in combinatie met de bijpassende handdoekrollen tot 415 handendrogingen per rol. ‘Verbruikskosten zijn hierdoor lager, omdat er minder vaak wisseling van rollen nodig is’, aldus de leverancier. Het assortiment rolhanddoeken bestaat uit Kleenex ultra twee-laags Airflex sterk absorberend materiaal (rolformaat 20 centimeter x 130 meter) en Scott witte handdoeken een-laags Airflex sterk absorberen materiaal (rolformaat 20 centimeter x 200 meter).

Kenmerkend voor de dispenserlijn is een golvenpatroon en metallic uitstraling van de kap, uitgevoerd in hoogwaardig kunststof.

Informatie: Kimberly-Clark Professional, Ede, tel. (0318) 69 76 97 of www.kcprofessional.com.

Reageer op dit artikel