nieuws

Holiday Inn in Orlando (VS) wordt kinderhotel

Horeca

Holiday Inn Hotels & Resort gaat intensief samenwerken met het populaire kindermerk Nickelodeon. Begin 2005 opent Holiday Inn het eerste Nickelodeon-hotel in Orlando in de Amerikaanse staat Florida. In het Nickelodeon Family Suites krijgen kinderen hun eigen hotelkamer.

Holiday Inn in Orlando (VS) wordt kinderhotel

Dat maakten directeur Mark Snyder van Holiday Inn Hotels & Resorts en Jeffrey Dunn van Nickelodeon Enterprises recentelijk bekend. Nickelodeon zal het populaire hotel in Lake Buena Vista verbouwen tot een kinderhotel. Kinderen krijgen er hun eigen kamer voorzien van het nodige vermaak, terwijl hun ouders verblijven in een comfortabele naastgelegen familiekamer.

Met de verbouwing is een bedrag gemoeid van zo’n 20 miljoen euro.

Reageer op dit artikel