nieuws

Hopscheuten weer verkrijgbaar

Horeca

Ze zijn er weer: de hopscheuten, als voorbode van de naderende lente. De aanvoer ervan is nog beperkt, maar de kwaliteit van de eerste hopscheuten wordt door woordvoerders van ISPC en VEN Daily Vers als ‘goed’ betiteld.

‘Ze zijn wat kleiner van structuur’, aldus de ISPC-woordvoerder.
De verwachting is dat de hopscheuten in maart volop verkrijgbaar zijn. Beide grossiers betrekken de hopscheuten uit België. Bij ISPC is het lenteproduct drie dagen in de week voorhanden. Bij VEN liggen de hopscheuten beperkt in de groenteschappen. De prijs per kilo bedraagt momenteel tussen de 200 en 230 gulden bij VEN en rond de 295 gulden bij ISPC.‘
Het is een exclusief product. Echt iets voor liefhebbers’, vindt de VEN-woordvoerder. Hij signaleert dat met name restaurateurs in het zuiden van het land een voorliefde voor deze groente hebben.

Reageer op dit artikel