nieuws

Horeca Dordrecht in de problemen

Horeca

Horecaondernemers in het centrum van Dordrecht luiden de noodklok. Ze zitten behoorlijk in de problemen. Volgens eigen zeggen lijden ze een omzetverlies van veertig procent.

Oorzaak voor de dramatische omzetdaling is het parkeerbeleid in de Dordtse binnenstad. Paaltjes die het autoverkeer uit het centrum weren, de zogeheten pollers, zorgen voor aanzienlijk minder gasten. Met omzetderving als gevolg. Wethouder en oud-horecaondernemer Den Oever heeft de horeca in Dordrecht uitgenodigd om in gesprek te gaan over dit probleem.

Oorzaak voor de dramatische omzetdaling is het parkeerbeleid in de Dordtse binnenstad. Paaltjes die het autoverkeer uit het centrum weren, de zogeheten pollers, zorgen voor aanzienlijk minder gasten. Met omzetderving als gevolg. Wethouder en oud-horecaondernemer Den Oever heeft de horeca in Dordrecht uitgenodigd om in gesprek te gaan over dit probleem.

Reageer op dit artikel