nieuws

Horeca heeft last van niet adequaat omgaan met weeralarm

Horeca

De horeca heeft last van het niet adequaat omgaan met het weeralarm. Daarom waren veel afzeggingen in de horeca onnodig. Dat zegt Lodewijk van der Grinten, directeur van Koninklijke Horeca Nederland (KHN).

Horeca heeft last van niet adequaat omgaan met weeralarm

De afgelopen dagen regende het annuleringen in de horeca omdat mensen mede op basis van het weeralarm thuis bleven. In werkelijkheid verschilde de weerssituatie in Nederland enorm en waren er plaatsen waar weinig tot geen sneeuw viel.

KHN-directeur Lodewijk van der Grinten laat op Twitter weten dat de horeca last heeft van ‘niet adequaat weeralarm’. Van der Grinten: ‘Veel afzeggingen die onnodig bleken. Voorkom paniekvoetbal maar wees wel voorzichtig deze dagen’.

Hotel Lubbelinkhof in Odoorn laat, ook op Twitter, weten dat er niet gedaan moet worden alsof dit nooit eerder is gebeurd. ‘Dit hebben we elk jaar. Dus opnemen in de begroting’, aldus Hotel Lubbelinkhof.

Reageer op dit artikel