nieuws

Horeca in touw voor Haïti

Horeca

Landelijk zijn er al miljoenen euro’s binnengehaald voor de slachtoffers van de aardbeving in Haïti. Ook de horeca doet een duit in het zakje. Restaurant Caruso in Roosendaal bijvoorbeeld doneert € 5,- van ieder weekmenu aan giro 555. Bent u zelf ook in touw voor Haïti? Laat het ons hier weten.

Horeca in touw voor Haïti

Jac Wezenbeek, eigenaar van restaurant Caruso in Roosendaal, heeft zijn weekmenu aangepast om de slachtoffers van de ramp in Haïti te kunnen helpen. Van het altijd € 24,50 kostende weekmenu gaat vanaf vandaag € 5,- per menu naar de aardbevingsslachtoffers.

Het is niet het enige initiatief vanuit de horeca.

In Hoorn hebben Café Bruintje en leverancier van professionele geluidsapparatuur Mupo Music de handen ineen geslagen voor de organisatie van een benefietconcert, vrijdagavond 22 januari. De kaarten kosten € 5,- per stuk, en de volledige opbrengst komt ten goede aan de slachtoffers.

Eerder al werd bekend dat Jonnie en Thérèse Boer vandaag (donderdag) snert verkopen op het station van Zwolle voor het goede doel. In deze stad is zelfs een stichting opgericht ‘Zwolle helpt Haïti’ waarin winkeliers en horeca samenwerken voor de organisatie van een benefietconcert, volgende week.

Ook het culinaire winterevenement Heerlijk Winter in de Rotterdamse Cruise Terminal is aangepast. Op het evenement, waar een scala aan sterrenchefs gerechtjes bereid die maximaal € 7,50 kosten zal een veiling plaatsvinden ten bate van Haïti.

Organiseert u in uw eigen bedrijf ook een actie voor de aardbevingsslachtoffers van Haïti? Reageer hieronder!

Reageer op dit artikel