nieuws

Horeca kan American Express nu accepteren

Horeca

Een strategische samenwerking tussen American Express en EMS card geeft een groot aantal online winkeliers, hotels en restaurants in de toekomst de mogelijkheid de American Express Kaart te gaan accepteren.

Horeca kan American Express nu accepteren

Dit betekent dat EMS card, European Merchant Services, gaat meewerken het aantal acceptatiepunten van American Express te vergroten.

Nieuwe groep koopkrachtige comsumenten

De samenwerking is vooral aantrekkelijk voor de horeca en detailhandel die hiermee een nieuwe groep koopkrachtige consumenten kunnen aantrekken. Uit onderzoek blijkt dat bezitters van een American Express Kaart gemiddeld meer besteden dan klanten die op een andere wijze betalen.

Volgens Paul Paasschens, manager Strategic Alliances van American Express biedt de samenwerking ook voordelen voor de bezitter van de Kaart: ‘doelstelling van de samenwerking tussen American Express en EMS card is het aantal kaartaccepterende bedrijven in Nederland te maximaliseren zodat onze Leden in de toekomst op nog meer plaatsen met hun American Express Kaart kunnen betalen’.

Reageer op dit artikel