nieuws

Horeca op miljonairsbeurs

Horeca

Na de Miljonair Fair in Amsterdam krijgt Nederland een tweede beurs voor rijke mensen. In april vindt in Enschede de miljonairsbeurs ‘Oost Nederland exclusief’ plaats. De horeca is ondermeer vertegenwoordigd door landgoed Groot Warnsborn in Arnhem.

Horeca op miljonairsbeurs

Een Bentley huren voor twee weken vakantie, een totale bodyscan ondergaan of gewoon Ferrari’s bekijken. Het kan er allemaal. Leverancier van groenten uit Almelo, M. Vormeer, organiseert de luxe lifestylebeurs. Volgens hem hadden bedrijven in Oost Nederland die in exclusieve goederen handelen geen podium om zich te presenteren. Daarom organiseert hij deze miljonairsbeurs. Om binnen te komen moet 75 euro entree worden neergeteld.

De bezoeker kan op de beurs onder meer bij het bedrijf TforBoys uit Almelo een particulier lidmaatschap afsluiten om een bepaalde periode in een exclusieve sportauto te mogen rijden. Daarvoor telt de abonnee 15.500 euro per jaar neer en krijgt hij een aantal punten. Afhankelijk van het aantal punten kan hij een bepaalde periode in de bolide toeren.

Verder presenteert het landgoed Groot Warnsborn in Arnhem haar exclusieve kasteelarrangementen en zal Al Dino Moda unieke Italiaanse maatkleding showen. Ook zijn er exclusieve topjuwelen te zien die per stuk worden gemaakt. Audio-video opstellingen van topmerken verwennen de muziekliefhebber. De bezoeker kan verder een glas van het kostbare Moët&Chandon champagne proeven.

Reageer op dit artikel