nieuws

Horeca Pauw voor horecaonderwijzer Jan Touw

Horeca

In het luxe restaurant De Hoefslag in Bosch en Duin heeft Jan Touw de Horeca Pauw ontvangen. Touw kreeg de prijs vanwege zijn jarenlange inzet voor het horecavak.

Touw vervulde jarenlang functies op bestuurlijk niveau in het horecaberoepsonderwijs. De directeur van opleidingscentrum Gildevaart in Nieuwegein toont zich een overtuigd aanhanger van werkend leren. Daarnaast werkte Touw jarenlang mee aan de integratie van leerlingstelsel en middelbaar beroepsonderwijs.De Horeca Pauw is een onderscheiding voor personen die zich meer dan vijftien jaar, buiten hun functie om, onvermoeibaar hebben ingezet voor het horecavak. De prijs wordt incidenteel uitgereikt. Eerdere winnaars waren Piet de Jong van Café De Beiaard in Amsterdam, Jacques Wezendonk van Proeverij Caruso uit Roosendaal en Henry Siebelt van Koninklijk Horeca Nederland.

Reageer op dit artikel