nieuws

Horecaman Paarlberg getuigt in Holleeder-proces

Horeca

Horecaondernemer, maar bovenal vastgoedbelegger, Jan-Dirk Paarlberg maakt zijn opwachting in het veelbesproken Holleeder-proces. Paarlberg wordt als getuige gehoord in het proces in hoger beroep tegen Willem Holleeder.

Horecaman Paarlberg getuigt in Holleeder-proces

Jan-Dirk Paarlberg maakt woensdag 21 en donderdag 22 januari zijn opwachting in de gerechtsbunker in Amsterdam-Osdorp. Paarlberg zou een rol spelen in het dossier rond de afpersing van vastgoedmagnaat Willem Endstra, meldt De Telegraaf.

Paarlberg is naast vastgoedbelegger eigenaar van de horecabedrijven Tante Koosje in Loenen aan de Vecht en Hotel 717 in Amsterdam. Enkele jaren geleden bezat hij meerdere horecazaken, die hij inmiddels heeft verkocht.

Afgelopen week kwam Paarlberg nog in het nieuws vanwege de mogelijke verkoop van de Euromast aan horecatycoon Sjoerd Kooistra. Kooistra heeft een miljoen euro aanbetaald en daarmee tot 1 december 2009 het recht gekocht om de Euromast daadwerkelijk te kopen. Kooistra heeft laten weten kansen te zien om in de Rotterdamse attractie een De Drie Gezusters te vestigingen.

Reageer op dit artikel