nieuws

Horecamannen in gemeenteraad

Horeca

Door de uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen afgelopen dinsdag mogen twee horecaondernemers zitting nemen in de gemeenteraad van Rotterdam en Vlaardingen. De twee ondernemers stonden op de lijst van de PvdA.

Horecamannen in gemeenteraad

Het gaat om de horecamannen Ben Trooster en Leo Bruin. Trooster is eigenaar van Café de Waal in Vlaardingen. Daarnaast is hij voorzitter regio Zuid-Holland Zuid van Koninklijk Horeca Nederland. Trooster komt in de raad van Vlaardingen.

Leo Bruin neemt zitting in de raad van Rotterdam. Hij is eigenaar van Café Stobbe aan de Korte Kade in de havenstad en stond als nummer vijf op de lijst van de PvdA. Bruin is tevens bestuurslid van KHN afdeling Rotterdam.

In Roosendaal is horecaondernemer Jac. Wezenbeek van Proeverij Caruso namens de VVD met voorkeurstemmen gekozen voor de raad. De SVH Meesterschenker liet in een reactie in BN/DeStem direct zijn achtergrond en ambitie weten. ‘Ik ben voorstander van een wethouder voor horeca, toerisme en vooral voor de lokale ondernemers’.

Reageer op dit artikel