nieuws

Horecavakbeurs Zwolle afgelast

Horeca

De Horeca Vakbeurs Overijssel in Zwolle is afgelast vanwege een tekort aan belangstelling van exposanten. Al eerder werd ‘Zwolle’ afgelast. Ook de in september geplande Horeca Vakbeurs Drenthe is afgeblazen.

Horecavakbeurs Zwolle afgelast

Dat heeft de organisatie, Horeca Vakbeurzen Nederland, laten weten. Beursmanager Cees Mutsaers zegt genoodzaakt te zijn om de beurs in Zwolle, die van 12 tot en met 15 februari zou plaatsvinden, te schrappen. ‘Het is erg vervelend, maar we trekken liever nu de stekker eruit dan enkele weken voor aanvang’, aldus Mutsaers.

Andere beursorganisatie

Het is niet de eerste keer dat een horecavakbeurs in Zwolle geen doorgang vindt. Eerder zag een andere beursorganisatie er ook al van af. Daarmee lijkt het onwaarschijnlijk dat er in de nabije toekomst een horecabeurs plaatsvindt in de Overijsselse hoofdstad.

TT Hallen

Het schrappen van de Horeca Vakbeurs Drenthe heeft een andere reden. De nieuw te bouwen TT Hallen in Assen, waar de beurs in september zou plaatsvinden, is niet op tijd klaar. Deze beurs wordt verplaatst naar ergens in 2008. De organisatie meldt dat de Horeca Vakbeurs Brabant dit jaar wel doorgaat. Deze beurs vindt plaats van 29 oktober tot en met 1 november in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.

Reageer op dit artikel