nieuws

HorecavArena middelpunt van Horecava 2004

Horeca

De HorecavArena moet het bruisend middelpunt worden van Horecava 2004, gehouden van maandag 5 tot donderdag 8 januari in het beurscomplex van Amsterdam RAI. Dat meldt het persbericht van de grootste horecabeurs van ons land. Bezoekers kunnen de gehele dag doorlopend demonstraties, presentaties en kookwedstrijd bijwonen in de HorecavArena.

‘De HorecavArena wordt een podium met tribunes waar een combinatie van informatie en entertainment te zien is’, meldt Antina Kanters aan Zibb.nl/horeca namens de Amsterdam RAI, de organisatie van de horecabeurs. ‘HorecavArena is heel open en makkelijk bereikbaar en er zal continue wat te beleven zijn. Denk daarbij bijvoorbeeld aan bijzondere kookdemonstraties. Nee, nee, geen plek voor eenvoudige productpresentatie. We hebben behoorlijk wat ideeën over de invulling van het programma, maar er staat nog niets vast’. Amsterdam RAI en SVH verzorgen de organisatie van HorecavArena.

Op woensdagavond 7 januari vindt de WarChild benefiet kookwedstrijd rond de HorecavArena plaats. Tien bedrijven kunnen deelnemen aan deze kookwedstrijd. In een mailing, die kort na de zomer wordt verstuurd, krijgen geïnteresseerden de mogelijk zich in te schrijven volgens het principe ‘die het eerst komt, het eerst maalt’.

De beste innovaties uit de horeca- en cateringbranche kunnen weer meedingen voor de Horeca Innovation Awards, die uitgereikt worden tijdens de beurs. Begin september start de inschrijving van de vierde wedstrijd. Een vakkundige jury bepaalt de winnaars in de categorieën: Food & Beverage, Equipment, Interior en Services.

Reageer op dit artikel