nieuws

Horecazaken te koop door trage renovatie

Horeca

Horecaondernemers aan de Kennemerboulevard in IJmuiden zijn het wachten op renovatie van het gebied meer dan zat. Ze hebben hun zaak te koop gezet of zoeken zelfstandig naar investeerders voor het gebied.

Horecazaken te koop door trage renovatie

De horecaondernemers willen niet langer wachten op de plannen van de gemeente en Seaport IJmuiden Onroerend Goed bv. De gemeente en Seaport willen een metamorfose van het hele jachthavengebied, zo meldt de IJmuider Courant.

Drie horecaondernemers hebben hun zaak te koop gezet. Daarnaast zoeken twee horecaondernemers eigenhandig naar investeerders. Dit omdat ze weinig vertrouwen hebben in realisatie van de in 1999 aangekondigde grootscheepse verandering van IJmuiden aan Zee.

Sinds kort staat er een groot bord op de Kennemerboulevard waarop de lezen is dat ontwikkelaars en investeerders zich kunnen melden voor een nieuwbouwproject op de boulevard.

Reageer op dit artikel