nieuws

Hotel Big Brother te huur voor zakelijke evenementen

Horeca

In een paar weken tijd is het oude Big Brother-Huis omgetoverd tot een heus hotel.Het Big Brother Hotel wordt gemanaged en bemand door bekende BN-ers, momenteel met Henk Krol als GM.

Henk en Bart, respectievelijk directeur horeca-afdeling en de hotelmanager van scholengemeenschap ‘de Rooi Pannen’, een middelbare opleiding voor horeca, toerisme, brood en banket, hebben de Hoteliers bijles gegeven in alles wat met horeca te maken heeft. Het hotel is te huur voor zakelijke evenementen, zoals incentives, personeelfeestjes, lunches of diners.De opbrengst van het hotel is voor het goede doel; een nieuw te bouwen Mappa Mondohuis in Waalre (NB). Op Talpa zijn de ontwikkelingen van het Big Brother Hotel te volgen in de reguliere tv uitzendingen en natuurlijk via internet.Voor meer informatie en reserveren kijk opHotelBigBrother.tv

Reageer op dit artikel