nieuws

Hotel Des Indes dicht

Horeca

Het statige hotel Des Indes in Den Haag gaat dicht. Vanaf 7 juni aanstaande is het hotelbedrijf vier maanden gesloten vanwege een grootscheepse renovatie. Het hotel is nooit eerder dicht geweest sinds de opening in 1881.

Hotel Des Indes dicht

Tijdens de tijdelijke sluiting worden de kamers, de lobby, de bar en het restaurant grondig gerestaureerd. Ik oktober opent het vijfsterrenhotel, dat sinds begin vorig jaar behoort tot de internationale hotelketen Le Méridien Hotels & Resorts, haar deuren weer. In mei 2005 moet de totale verbouwing voltooid zijn en telt het hotel 92 kamers en beschikt het over een Health Club.

Des Indes heeft de Franse interieurarchitect Jacques Garcia ingeschakeld om het design en de inrichting van hotel onder handen te nemen. Garcia deed dit eerder bij hotel waaronder het bekende Costes in Parijs.

Reageer op dit artikel