nieuws

Hotel Des Indes gaat nieuwe toekomst tegemoet

Horeca

Hotel Des Indes in Den Haag staat aan de vooravond van een grootschalige renovatie. Het horecabedrijf zal in ere hersteld worden als vijf sterren deluxe hotel. Momenteel wordt hard gewerkt aan de laatste voorbereidingen om de plannen van de Franse interieur architect Jacques Garcia te verwezenlijken.

Hotel Des Indes gaat nieuwe toekomst tegemoet

Jacques Garcia heeft eerder onder andere het design van het bekende Costes hotel in Parijs gerealiseerd. Vooruitlopend op de renovatie van het statige monument aan het Lange Voorhout heeft een verandering plaatsgevonden in de eigendomsstructuur van het pand. Sinds 5 november jongstleden is De Kroes geen mede-eigenaar meer. Zijn aandelen zijn overgenomen door Van Veggel.

De exploitatie van het hotel is sinds 15 januari 2003 in handen van de internationale hotelketen Le Méridien Hotels & Resorts. Met de overname van de exploitatie is namens Le Méridien Claudia Pronk aangesteld als General Manager.

Reageer op dit artikel