nieuws

Hotel Figi sluit zich aan bij Worldhotels

Horeca

Hotel Figi in Zeist is lid geworden van de hotelgroep Worldhotels. Hiermee komt het totaal aantal Worldhotels in Nederland op twaalf. Hotel Theater Figi telt 97 kamers en verschillende conferentie- en congreszalen.

‘Wij zijn uiteraard verheugd dat dit gerenommeerde en centraal gelegen hotel voor ons gekozen heeft. Het is een bevestiging dat hotels zich vinden in de marketingfilosofie van Worldhotels. Qua ambiance, ligging en faciliteiten past dit hotel uitstekend in onze portefeuille’, aldus Rob van der Beek, Sales & Marketing Manager Worldhotels voor de Benelux. Nadat verleden maand Air France/KLM Worldhotels toevoegde aan hun Flying Blue frequent flyer spaarprogramma, hebben zich drie nieuwe maatschappijen aangemeld: passagiers die aangesloten zijn bij de frequent flyer programma’s van US Airways, SN Brussels Airlines en Alitalia sparen nu ook punten bij een verblijf in een van de 500 Worldhotels wereldwijd. Voor nadere informatie en boekingen zie www.worldhotels.com

Reageer op dit artikel