nieuws

Hotelbeurs Hostec-EurHotec bij Horecava geannuleerd

Horeca

Het technologie evenement Hostec-EurHotec gaat niet door. Het ict-evenement voor de internationale hotellier zou voor het eerst in Amsterdam plaatsvinden, gelijktijdig met de Horecava van 10 tot en met 12 januari. Aanleiding voor de annulering is een gebrek aan belangstelling.

Hotelbeurs Hostec-EurHotec bij Horecava geannuleerd

‘Met dit aantal inschrijvingen kunnen we bezoekers geen kwalitatief evenement bieden’, laat Robert Grimes van de organisatie weten. De beursorganisatie liet eerder weten op zo’n veertig exposanten te rekenen. Het expositieprogramma zou daarbij bestaan uit reserveringssystemen, internettoepassingen en telecommunicatie. Net als Wine Professional zou Hostec-EurHotec een aparte beurs worden in het RAI-gebouw, waar ook de grote trekker Horecava is gehuisvest.

Bedrijven die al hadden ingeschreven voor Hostec-EurHotec, wordt de mogelijkheid geboden standruimte te nemen op de Horecava. Voor volgend jaar denkt de organisatie aan een technopaviljoen op de Horecava. Dit concept zou succesvol zijn in Engeland en Hong Kong.

Reageer op dit artikel