nieuws

Hoteliers bijeen in Maastricht

Horeca

Zeker 145 leden van het samenwerkingsverband Small Luxury Hotels of the World zijn tot en met zondag bijeen in Château St. Gerlach in Maastricht voor het jaarlijkse congres van de organisatie.

Small Luxury Hotels of the World telt wereldwijd 290 leden onder de meest exclusieve hotels. In Nederland zijn in totaal zeven hotels aangesloten, waaronder Blakes in Amsterdam, Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag, hotel De Wiemsel in Ootmarsum en De Hoefslag in Bosch en Duin.
Het is overigens niet voor niets dat het congres van de organisatie dit jaar plaatsvindt in Château St. Gerlach van Camille Oostwegel. St. Gerlach is onlangs gekozen tot Small Luxury Hotel of the Year 2001. Vorige edities werden gehouden in onder meer San Francisco en Sydney.

Reageer op dit artikel