nieuws

Hotelplannen topkok Ad Janssen

Horeca

Ad Janssen van restaurant Het Kasteel van Rhoon in het nabij Rotterdam gelegen Rhoon wil een hotel beginnen. Meesterkok Janssen, ondermeer bekend van televisiewerk bij de TROS, heeft plannen voor een hotel met luxe kamers.

Hotelplannen topkok Ad Janssen

Volgens het Algemeen Dagblad gaat het om een hotel in Rhoon. Op de plaats waar nu kookstudio Het Oude Regthuys is gevestigd. Deze kookstudio is eveneens eigendom van Janssen.

Het zou gaan om een viersterrenhotel. Janssen’s wens om een vijfsterrenhotel te bouwen wordt geblokkeerd door het niet kunnen bouwen van een zwembad. Dit is noodzakelijk om aan een vijfde hotelster te komen. Janssen verwacht een dezer dagen van de gemeente te horen of hij het hotel inderdaad kan bouwen.

Ad Janssen werd geboren op 27 mei 1957 in het Brabantse Hoge-Mierde. In 1988 verwierf Jansen de titel Meesterkok, de hoogst bereikbare graad in het koksvak. Sinds 1987 zwaait hij de scepter in de keuken van Het Kasteel van Rhoon. Het kasteel werd vorige week uitgeroepen tot Kasteel van het Jaar. In 1997 maakte Janssen zijn tv-debuut in het middagprogramma Tearoom.

Reageer op dit artikel