nieuws

Hotspot’ Club Inez in Amsterdam dicht

Horeca

De Amsterdamse Club Inez is gesloten. De club annex restaurant ging vlak voor het weekeinde dicht. De belastingdienst heeft beslag gelegd op de inboedel van het trendy horecabedrijf. Over de oorzaak van de financiële problemen is nog niets bekend.

Vrienden van Club Inez steken nog deze week de koppen bij elkaar om te kijken of er een mogelijkheid is de ‘hotspot’ open te houden. Zij zien het bedrijf als ‘laatste kunstwerk’ van oprichter Peter Giele, die in 2000 overleed. Peter Giele was vooral bekend als eigenaar van discotheek Roxy.

Het bedrijf van de tegenwoordige eigenaresse Inez Giele ging in 1999 open. Het restaurant is vooral bekend vanwege het kleurrijke interieur, bedacht door de overleden echtgenoot Peter Giele.

Reageer op dit artikel