nieuws

Hutten boort foodservicemarkt aan

Horeca

Hutten Catering, aflopen jaar winnaar van een Misset Catering Award, gaat serieus kijken naar de foodservicemarkt. De cateraar uit Veghel wil in 2012 een kwart van de omzet halen uit maaltijden voor instellingen en supermarkten.

Hutten boort foodservicemarkt aan

Dat meldt Deondernemer.nl. Hutten laat weten kansen te zien in supermarkten en instellingen. Zeker omdat de evenementenmarkt conjuctuur- en seizoensgevoelig is.

Hutten stelt dat de kwaliteit van zijn maaltijden beter is dan de gemiddelde instellingskeuken. ‘De goede te na gelaten, maar vaak weet je toch niet of je in een aardappel aan het happen bent of dat het de gehaktbal is. Als mevrouw Jansen geen zout mag en meer Pieterse geen boontjes lust, spelen wij daar op in’, aldus Hutten op Deondernemer.nl.

De topcateraar schermt met contacten met een aantal supermarktconcerns over de productie van gerechten van hoog niveau. ‘Denk maar aan producten in het segment van AH Excellent. Maar dan het hele jaar door’.

Bob Hutten is een van de bekendste partycateraars van het land. Afgelopen jaar won hij een felbegeerde Misset Catering Award voor de beste partycateraar van het land.

Reageer op dit artikel