nieuws

Hutten’s wereldrecordpoging ‘Grootste multiculturele stoofpot’ geslaagd

Horeca

Afgelopen zondag 2 juli is tijdens het Slokdarmfestival in de gemeente Veghel door Hutten Exclusieve Catering en Sligro een wereldrecordpoging gedaan om de ‘Grootste multiculturele stoofpot van de wereld’ te produceren, presenteren en serveren. De stoofpot is geïnspireerd op allochtone culturen. Prominenten, genodigden en bezoekers waren getuige aan de 72 meter lange tafel van dit wereldse culinaire spektakel.

Na de officiële opening door wethouder mevrouw A. van den Broek hebben honderden mensen genoten van de 1467 kg stoofpot, gepresenteerd in 216 shaving dishes. Natuurlijk is alles uitgevoerd onder het toeziend oog van de notaris, zodat deze geslaagde poging een plaatsje krijgt in het Guiness Book of Records!

De provincie Brabant schaart het Slokdarmfestival onder de drie belangrijkste culturele festivals en de gemeente Veghel steunt het initiatief ten volle.

Reageer op dit artikel